Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

Vindkasting er en utfordring

by Kevin Liang 05 Dec 2022 0 Comments

Å lære å vindkaste vil tillate deg å maksimere tiden din på vannet. Selv om vindkasting alltid er en utfordring, er det ikke nødvendig å stoppe fisket når det begynner å ta seg opp. Denne teknikken kan åpne opp nye muligheter for deg.

 

VÆR UTSTYRT FOR VIND

Hvis du planlegger å bruke en dobbel konisk eller myk stang, unngå å bruke denne teknikken. Vurder heller å bruke en lett vekt-forover-line med en forkortet leder og et strømlinjeformet fluemønster. I vindfulle forhold kan bruk av en synkende spissline eller en skytespiss hjelpe deg med å få mer avstand og lande fisken du ønsker.

TIPS FOR VELlykket VINDKASTING

Til tross for utfordringene med vindkasting, finner mange fluefiskere fortsatt måter å overvinne situasjonen. En av disse er ved å fiske i områder hvor vinden ikke er like sterk. Denne metoden krever ofte å finne en del av vannet som er beskyttet mot vinden.

 

BRUK KROPPEN DIN FOR Å FÅ FORDELEN

Vindkasting krever mye kraft, hastighet og timing enn vanlig. I tillegg til dette krever teknikken også mye kraft for å få jobben gjort. Ulike taktikker vil være nødvendig avhengig av vindens retning og hvor lange kasteslagene dine er. Å ha de nødvendige ferdighetene for å mestre vindkasting vil tillate deg å få mest mulig ut av det.

VÅT FLUER ELLER BRUK FLUER MED LITE VINDMOTSTAND

Klærne dine er også viktige når det kommer til vindstøping. Siden støpeteknikken krever mye kraft, vil ethvert spidd du måtte lage være svært minneverdig. Å ha en lue og en jakke kan bidra til at fluene ikke blir fanget i øynene dine.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items