Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

Hvordan Bass Fly Fishing en annen episode av Huge Fly Fishermen

by ZhuangXingWen 22 Dec 2022 0 Comments

Det er altfor varmt her ute, jeg trenger et par kalde drikker til denne.

Hei, jeg heter Ben. Jeg er en stor fluefisker, velkommen tilbake til en annen episode av Huge Fly Fishermen.
I dag skal vi snakke om bassfiske, så fest Jimmy Houston-parykken på deg. Ha en dansehatt på der.
La oss gjøre dette!!!

Dette kommer til å bli en serie i to deler her. I episode 1 skal vi snakke om bass generelt, utstyr og fluer. I den andre episoden skal vi snakke om hvor vi finner bass, og hvordan vi fanger dem. Du vil du fange dem, ikke sant? Så la oss lære om litt bass.

Bass er en flott sportsfisk, og de er godt kjent for det. De er en blå krage alle mann fisker, de hopper som er gøy, og de spiser også mat fra overflaten av vannet. Hva er morsommere? De er lett tilgjengelig!

Bass lever over alt, og det er sannsynligvis noen i nærheten av deg. Bass er en flott fluestangfisk. Nå, en ting jeg vil nevne er at etter at du har sett
videoen min. Du bør hoppe over til Alvin ditos YouTube-kanal og se hele serien hans om fluefiske etter bass. Det kommer nok til å bli noen
overlapp mellom videoene våre, men du bør se begge. Fordi jeg er sikker på at vi gjør ting annerledes. Husk at det ikke er noen regler i fluefiske, også Alvin er en bassfluefiskeguide. Jeg er bare en fyr som fisker noen ganger.
Ok, la oss hoppe inn!!!

Stor munn og liten munn rask kalles svart rask. Jeg vil mest snakke om stor munn. Rask i denne videoen, men alt gjelder også for raske småmunner. Og det er andre svarte faster også, som flekkbass Guadalupe-bass .

Stimbass og noen andre. Fiskefora alle ganske mye det samme.
Visste du at bass er centrarkids?Selvfølgelig ikke, for du vet ikke engang hva en centrarkids er. Det er en solfisk, ja bass er faktisk solfisk
ikke fortell det til gutta som bruker jerseys for å. Fiske og kjøre glitterbåter rundt. Det kan skade egoet deres, så hvordan kan du skille stor munn fort og liten munn fort fra hverandre.

De fleste vil fortelle deg at du skal se på kjeven og se hvor langt. Forbi øyet den strekker seg, men det ser ut til å være mye forvirring med denne metoden, så la oss se på fargen. Stor munn rask vil vanligvis ha en fremtredende horisontal stripe ned på midten av kroppen vil liten munn raskt ha vertikale striper.
Du kan kalle det stripene. Hvis du vil høres kul ut, selvfølgelig. Det er mye variasjon, men jeg tror det er den beste måten å skille dem fra hverandre på fort å se på stripene. Det er det som fungerer for meg uansett.

Kanskje du har sett folk holde bassen oppe etter leppene. Dette er greit for små fisker, men ikke gjør det med bassen. Det er større enn noen få pund, fordi det kan skade dem. Du kan ta dem i leppen ,men ikke løft dem opp uten å støtte kroppen med den andre hånden.Hvis du bare har én hånd,
la fisken ligge i vannet og spør en venn om hjelp.

Profftips, hvis du vil ha kreditt for bassfiskegate. Du må leppe et par fisker for å få det vi kaller basstommel. Det er da det ser ut som om noen tok sandpapir med korn 20 til tommelen din.

En knotete basstommel er et tegn på en god fisker. Det er som å ha et stanghvelv på toppen av lastebilen din. Alle kommer til å vite at du er fantastisk. Så det er greit å tenne raskt.

Bare vær forsiktig mens du gjør det, og hvis jeg ser deg lippe en ørret. Du er offisielt forbudt fra fluefiske, og Hammer whoo. Jeg svetter, denne fjellgutten er ikke bygget for denne varmen.

Greit, dette er noen fakta om rask, la oss nå snakke om utstyret du skal bruke. Utstyret til taklingen, la oss starte med stenger.

Jeg fisker en 8 vektstang etter bass, ikke så mye fordi fisken er stor. Men
fordi noen av fluene vi kaster er store og klumpete. Vi trenger litt ekstra ump. Å kaste noen av disse bassfluene, og en vekt på 5 vil ikke være det beste verktøyet for jobben. Jeg liker en bassfiskestang er 8 eller 9 fot lang, ikke gå lenger enn 9 fot, ellers vil armen din angre på det. I det siste har jeg brukt i Orvis Helios 3
vanligvis foretrekker jeg i H 9. Men min er i butikken akkurat nå og får nye lagre.

Ok! Hva med linjer. Den generelle flytende linen er fin.
At noe med en feit frontavsmalning er enda bedre. Det gir det lille ekstra
slag for å hjelpe til med å snu de store fluene. Du kan bruke synke- eller synkespisser og fiske dypt etter bass. Men når det er den tiden av året. Når bassen er skikkelig dyp. Jeg fisker sannsynligvis etter noe annet. Bass er en vår- og sommerfisk for meg.Jeg liker å få dem grunne.Hvis jeg ikke kan fange en bass på toppen.Jeg vil ikke engang fange deg på fluestang i det hele tatt.Du vil vite en skitten hemmelighet.Jeg Jeg er ganske dødelig med myk plast som fisker etter bass.

Greit, hva med ledere. Se først denne videoen her. Basslederen din kommer til å bli 7 til 12 fot lang med en tippet på 10 til 20 pund. De beste er ikke ledere sjenerte. Så du trenger ikke å gå bredere. du fisker tykt dekke og du vil bruke en tykkere tippet.Så du kan trekke fiskene derfra. Bare husk at du vil at lederen din skal være det svake punktet. Ikke fluesnøret ditt, fluesnøret ditt har sannsynligvis et brudd styrke på rundt 30 pounds eller så. Bare husk det.

Ok hva med bassfluer. Hva slags insekter skal du kaste
som jeg sa for meg handler det om toppvann. Så for det meste skal jeg snakke om det.
Jeg lagde en video om hvordan jeg knytter favorittbassfluen min. Den er her, så jeg liker froskete ting. Men en bass kan spise hva som helst. Du kan bruke en flue som ser ut som en slange en and, en øyenstikker en rotte. Det er ingen ende på det, bare få det til å se levende ut. Det kan være lurt å fly som, klumper og flytter mye vann. Eller kanskje en som er litt snikere, som en sniktitt. Hvis du er en hedning, og du fisker under overflaten fluer for bass.Du kommer sannsynligvis til å fange mer fisk enn meg. Agnfiskimitasjoner er flotte.Skyer eller ørekyt EP-fluer.Noen av ørretstreamerne dine er sannsynligvis helt fine.Krepsimitasjoner er også flotte.Jeg er faktisk i Louisiana akkurat nå.Så jeg må kalle dem kreps.Det er loven som finnes.
Også fluer som i utgangspunktet er,som fluefiske-ekvivalenten.av den ærverdige plastormen.Jeg har ikke fisket mye med disse fluene, men jeg er sikker på at de fungerer.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items