Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

Hvordan Bass Fluefiske en annen episode 2 av Huge Fly Fishermen

by ZhuangXingWen 23 Dec 2022 0 Comments

Vi skal snakke om hvor du kan finne bass, og metoder og teknikker for å fange dem. Jeg liker å fange dem. Er du klar fordi vi skal begynne akkurat nå.

Du kan finne bass overalt. Jeg gjorde ingen undersøkelser, men jeg vedder på at du kan finne bass i alle amerikanske stater, bortsett fra Alaska

Bass vil leve i bittesmå dreneringsdammer, eller store reservoarer. Det kan være i en liten bekk med varmt vann, eller en stor kald elv. De er som overalt! Det er et ord for det allestedsnærværende, slå det opp.

Så når du har funnet et stykke vann som du ønsker å fiske etter bass.
Hvor bør du se? Jeg har ett ord for overgangene dine, vel 2 ord antar jeg: overganger og struktur.

La oss snakke om struktur først. Du vet sikkert allerede hva dette betyr:
jevnaldrende legger til kai i trær steinhauger Liljeputer. Alt som er i vannet som ikke er vann. Det trenger ikke å være stort. En pinne kan holde en fisk.

Bass er rovdyr i bakhold. De sitter og venter på at byttet skal hoppe foran dem og så angriper de. Bass bruker struktur for å gjemme seg, struktur er et bra sted å finne bass.

Overganger kan være mer subtile enn struktur, og vanskeligere å finne ut.
Overgangen er bare der en ting endres til en annen, som kanten på et gressbed. Eller hvor steinete bunn endres til gjørmete. Eller gressete bunn. Eller der grunt vann møter dypt vann. Jeg mener ikke som en jevn skråning. mener der du har grunt vann. Det ender med et fall til dypt vann. Det er en overgang. Det er et bra sted å finne bass. Fiske de kantene og overgangene
oh poeng og bukter er veldig bra også.

Før vi går videre. Jeg vil si at jeg vet at ikke alle har tilgang til en vakker Bass Lake. Som denne der jeg er akkurat nå. Dette stedet har alt
luke linjer ned snags dokker Mark børste hauger alt.Men jeg vokste opp bassfiske sannsynligvis mye som deg.Bare sparker det rundt i nabolaget.Alle barna der ute som sykler.For å fiske en dreneringsdam, eller snike seg inn på en golfbane. Dere er de virkelige MVP-ene.

Du trenger ikke en glitrende bue med 250 på ryggen, og et dusin stenger lagt ut på dekk. Det er fint, men de fleste fisker ikke slik. Ikke tro alt du ser på grammet.

Ok nå, la oss snakke om hvordan vi fanger dem. Slik får du flua foran fiskens ansikt. Det er den vanskeligste delen. Jeg skal ikke dekke alle de forskjellige måtene å fiske alle de forskjellige bassfluene på.

Sett flua foran en fisk og rykk i den, og flytt rundt på den og sånt. Hvis du ser en fisk som er flott kastet til den. Den fete enden ikke den magre enden. Men mesteparten av tiden
du vil fiske blind og bare kaste den. Ting som ser bra ut, som de strukturene. Overganger som vi snakket om, du må få flua nærme deg
fisken kommer ikke til å bevege seg veldig langt for å spise.

Så kjør på kaien med flua, ikke vær redd for å bli fanget i et tre. Hvis du kan få flua tilbake dit, inn i den tykke greia. Du kommer sannsynligvis til å fange mer fisk. Lander popperen 5 fot unna en stubbe. Kommer ikke til å kutte den, treff stubben. Hvis du fisker noe som en ugresslinje eller en strandlinje.

Hvis det er mulig, prøv å svømme flua, parallelt med det du fisker. Det er bedre å svømme flua ved siden av denne funksjonen, i stedet for å kaste på den og trekke den bort. Den holder flua på det søte stedet lenger. har funnet den rette innsjøen. Du kaster insekten din inn i en søt klump med liljeputer og rykker rundt. Litt hva som skjer videre. Vel, forhåpentligvis er det noe sånt som et toalett som skyller foran deg. En woosh!

Du fisker ikke ørret her, så du må bryte alle disse vanene.
Du trenger ikke sette kroken umiddelbart. En bass vil tygge på flua en stund, og det er greit. De spiser slemme ting som crawdads og baby knipsende skilpadder hele tiden. .Det betyr ikke at de kommer til å spytte ut fluen din. Så du trenger ikke ha lynraske reflekser
men du kan ikke bare sitte der hele dagen. Før du setter på kroken. Bare vent litt. Det er alt som skal til.

Før du setter kroken, er dette viktigst når fiskeflaten flyr.
Disse fiskene har stor munn. De kalles stormunnbass for å gråte høyt! Du må gi dem tid til å lukke munnen. Ta den flua ned. Bare litt, men ikke for mye.

Hvordan setter du kroken da? Vel, stripesettet ditt setter ikke ørret. Hold stangspissen lav og trekk tilbake på fluesnøret med linehånden. Når du har fått en solid krok opp, kan du bøye stangen og veden til dem som de sier. Jeg vet at du kanskje vil gjøre det Bass Master's Hook-settet. Fordi det ser superbra ut.
Men ikke gjør det!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items