Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

Velge de beste fluefiskefluene

by Kevin Liang 06 Dec 2022 0 Comments

BESTE FISKEFLUER

De beste fluene er de som imiterer fargene, mønstrene og størrelsene til insektene som din lokale ørret vil spise. Dette er de du skal bruke til å fange fisk.

Noen sportsfiskere forteller deg at det kan være litt utfordrende å velge de beste fluefiskefluene. Siden det er så mange forskjellige typer insekter som kan brukes i fiskeprosessen, er det viktig å vurdere de ulike diettene til fisken du skal bruke. For eksempel kan dietten til enkelte lokale fisker variere avhengig av bestandene av visse land- og vanninsekter.

Siden det er forskjellige variasjoner av insekter i forskjellige stadier, er det viktig å konsultere en fluefiskeguide for å forsikre deg om at de du bruker er de beste for ditt område. Denne veiledningen vil også fortelle deg når insektene går inn i de ulike fasene av utviklingen.

1.TØRRE FLUER

Overflatefluene, også kjent som tørrfluer, representerer voksne akvatiske insekter som har dukket opp fra vannet. De kan brukes til ulike typer fisk, som bass, panfish og ørret. Dessuten er det veldig spennende å se en fisk lande en flue.

2.NYMFER

Dette er imitasjoner av unge vannlevende insekter som lever i vannet. De kan brukes til ulike typer fisk, som panfish, ørret og laks. De kan også fanges nær bunnen av innsjøer og elver.

3.STREAMERE

De primære matkildene for fisk er kreps, agnfisk og igler. Streamere brukes ofte i både innsjøer og elver. De kan brukes til å fange nesten alle typer fisk.

4.VÅTE FLUER

En våtflue består av imitasjoner av vannlevende insekter som svømmer til overflaten. Den kan brukes til ulike typer fisk, som pannefisk, ørret og laks.

5.LAKSEFLUER

Både atlantisk laks og stillehavslaks kan fanges med laksefluer. Disse er designet for å utløse en aggressiv respons og er vanligvis ikke designet for å etterligne noe i naturen.

6.SALTVANN FLUER

De ulike matkildene som finnes i saltvann kan representeres av de ulike typene fluer som vanligvis brukes til saltvannsfiske. Disse inkluderer reker, krabber og agnfisk.

BASISKESKEN

Diagrammet nedenfor viser de forskjellige mønstrene som kan brukes til ferskvannsfiske, for eksempel panfish, bass og ørret. Noen ganger kan du ha vanskelig for å matche luken fordi ferskvannsfisk bare vil ta en nær imitasjon av et rikelig vannfødt insekt. Disse fluene kan ofte fange de fleste fiskene.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items