Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

VELG MELLOM EN HARD ELLER MYK PISTOLETESKE TIL RIFLEN DIN

by ZhuangXingWen 09 Oct 2019 0 Comments

VELG MELLOM EN HARD ELLER MYK PISTOLETESKE TIL RIFLEN DIN
Velg mellom et hardt eller mykt våpenhus for riflen din
La oss se på fordeler og ulemper med hver type riflepistol.

En våpenkasse for riflen din gjør det lettere å transportere våpenet ditt, samt bidrar til å holde det trygt. Riflevåpenkasser har en tendens til å falle inn i to brede kategorier: harde kofferter og myke kofferter. Hver type har sine fordeler og problemer. Med hver riflekasse har forskjellige fordeler og ulemper, må du tenke på hva du ser etter i ditt tilfelle før du velger en. La oss se på fordeler og ulemper med hver type riflepistol.

HARDE SAKER
Fordeler: En hard riflekasse gir mer beskyttelse enn en myk etui. De beskytter mot ytre krefter, inkludert naturens elementer. De fleste er laget av aluminium eller plast, med innsiden foret med skum som beskytter våpenet ditt mot støt. Dette interiøret stopper også pistolen fra å skifte rundt inne i kassen. Tykkere interiørskum er bedre. Det er noen etuier som har modellspesifikt skum designet for å passe perfekt. Hvis du noen gang trenger å fly med skytevåpen, trenger du en TSA-godkjent hard våpenkasse.

Ulemper: En hard våpenkasse er vanligvis dyrere enn en myk våpenkasse. De er også vanskeligere å transportere på grunn av økt vekt og bulk.

Kylebooker myk rifle etui

MYKE EKSKER
Fordeler: En myk riflekasse er lett, noe som gjør den mye lettere å bære enn en hard veske. De er også mer lydløse enn harde kofferter, noe som gjør dem til et ideelt alternativ når du er ute i skogen på jakt. En myk pistolkasse kan også være vanntett. Faktisk er det jegere som ser etter denne funksjonen i våpenkassen deres. Myke etuier kan til og med tjene som en pute når våpenet ikke er i våpenhuset. Når som helst du flyr med skytevåpnene dine; du vil ha med deg en myk våpenkasse eller våpensokk når du er på jakt. Hvis du gjør dette, trenger du ikke å ha en hard våpenkasse med deg.

Ulemper: En myk riflekasse er ikke like sikker som en hard veske. Noen harde vesker har låsesystem, men myke vesker har ikke denne funksjonen. Dessuten har de ikke skuminteriør som holder pistolen din på plass.

Anbefalt merke: Kylebooker

Bli med i facebook-gruppen vår, få en gratis anmeldelse av produkter.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items