Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

Hva du skal se etter i fluefiskevester og fiskepakker

by ZhuangXingWen 09 Oct 2019 0 Comments

For å håndtere den enorme mengden spesialiteter knyttet til fluefiske – flytemiddel, indikatorer, tippet, fluebokser osv. – er en kvalitetsfiskevest en investering i å gjøre livet ditt på vannet organisert og problemfritt. Realiteten er imidlertid at uansett hvilken fiskevest du velger, vil det ikke ha noen innvirkning på mengden fisk du fanger. På samme måte bestemmer vesten din hvor organisert og komfortabel du er mens du er ute på vannet, så å få den beste vesten for dine spesielle behov vil holde deg lykkeligere og fiske lenger. Prisen på fiskevester er konkurransedyktig nærme, så det er viktig å forstå hva som gjør en vest bedre enn den neste, slik at du får mest mulig vest for pengene.

Kylebooker FV02
Fluefiske Vester Pakker BG Kylebooker Vest Pakke
En fluefiskevest med mange lommer er standard for de fleste sportsfiskere.

Fluefiskevester og pakketyper
Mange forskjellige stiler av fluefiskevester og -pakker er tilgjengelige for den ivrige sportsfiskeren. Hver av de forskjellige stilene er designet for å møte de ulike behovene til den enkelte sportsfiskere. De fire ulike gruppene er som følger:

Fluefiskevester av standard stoff:Dette er standard fluefiskevesten blant de fleste sportsfiskere. Mange lommer med mye plass, en god idé for enhver fiskesituasjon.


Kylebooker FV01

Fluefiskevester i netting: Fargealternativ: Armygrønn, Svart, Khaki, Lysegrå
Denne vesten er bare en variant av standard fluefiskevest. Nettingvesten har like mye plass som standardvesten, men på grunn av den unike meshkonstruksjonen er den litt kjøligere og bedre egnet for sommerens brennende hundedager.


Brystpakker: Det er en spesialisert type fluefiskesekk som har noen få små rom sammen med en veldig stor brystlomme foran. På grunn av den kompakte naturen til disse brystvestene, er de ideelle små bekker eller overgrodde elvepakker.


Midjepakker: Midjepakken er et ferskt tillegg til fluefiskescenen. Disse midjevestene er små og kompakte, perfekte for den mer erfarne sportsfiskeren som vet nøyaktig hva han gjør og ikke trenger ute på vannet.


Fiskevest: Grunnleggende om lommer
Hovedprinsippet bak å ha på seg en fiskevest er å holde alle fluefiske nødvendigheter som du måtte trenge i løpet av en dag med fiske. Når det er sagt, er det mange forskjellige ting du potensielt kan ta med deg på en hvilken som helst fiskedag. Så det å ha en vest som inneholder en god del lommer er en av egenskapene du bør holde øye med når du ser på vester.


Du bør selvfølgelig også være forsiktig med vester som inneholder for mange lommer. Noen modeller av vester har en latterlig mengde lommer, som 50. Hva kan du egentlig putte i alle disse lommene? Vestens formål er å organisere dine behov, ikke å ta med deg alt du kan tenke deg til elvebredden. Den triste tanken i dette argumentet er at de fleste av oss der ute sannsynligvis kunne finne nok gjenstander til å fylle disse vestlommene, men selve vekten av alle gjenstander ville stoppe oss fra å fiske mer enn ett eller to hull. En god idé er å finne en vest som inneholder et sted mellom 15 og 25 lommer i varierende størrelse. Dette mindre antallet lommer bør fortsatt være nok til å ta alt du trenger til elven, samtidig som du kan holde alt viktig i nærheten og organisert.


En annen viktig funksjon å se etter når du kjøper en vest er de forskjellige lommestørrelsene som følger med vesten. Å ha en vest med bare store lommer vil gjøre det umulig å oppbevare og finne små gjenstander, mens på den annen side vil en vest som bare har små lommer ikke være bra for å bære store fluebokser. Den beste ideen er å prøve å finne en vest som har noen få store lommer (4-6) med flere små lommer i forskjellige størrelser og ett veldig stort oppbevaringsrom bak. Den store oppbevaringsplassen bak er en god idé å ha inkludert med vesten du planlegger å kjøpe; fordi hvis du planlegger å fiske vanskelig tilgjengelige steder, kan pakke ut ekstra klær for røffe værforhold spare dager for fiske.


Stoff vs Mesh fiskevester
Fluefiskevester Pakker BG Kylebooker FV02
Noen ganger er en liten fiskekiste det beste alternativet for småstrømfiskere.
Fiskevester på markedet i dag kommer for det meste i to forskjellige generelle stiler, nettingvesten eller stoffvesten. Stoffvester er rett og slett det navnet tilsier, en fiskevest som består utelukkende av stoff. Stoffet som brukes til å lage vesten er vanligvis en kombinasjon av polyester og bomull. Du må være forsiktig når du velger en stoffvest, du vil ha en vest som vil kunne holde seg etter å ha vært gjentatte ganger våt og tørket men samtidig vil du ha en vest som ikke blir for varm og tung i sommermånedene.


Når det gjelder mesh-vester, er de en kombinasjon av stretch-mesh og stofflommer. Disse vestene er vanligvis helt laget av polyester som hjelper dem i det lange løp mot å bli utslitt. En grunn til at nettingvester øker i popularitet er at de i de varme sommermånedene er betydelig kjøligere og lettere enn stoffdelene. Med begge typer vester du velger, sørg for å sjekke kvaliteten på konstruksjonen før du kjøper den. En kvalitetsvest vil ikke ha noen løse tråder eller enkeltsydde sømmer. Doble sømmer rundt lommer og glidelåser er et must; disse områdene har vært utsatt for mye misbruk gjennom årene, så kvalitetshåndverk vil holde vesten din problemfri.

Fiskevester og komfort

Hvis du skal ha på deg vest det meste av dagen mens du fisker, er den viktigste egenskapen hvor behagelig vesten føles på skuldrene og ryggen. Prøv å unngå vester som har store metallspenner på skulderstroppene, eller veldig tynne stive skulderstropper. Disse to typene skulderstropper vil gni deg rå selv gjennom de tykkeste gensere. En rekke nye design innen vester har kommet på markedet nylig som hjelper til med å fordele vekten av vesten på kroppen og av halsen. Disse nye designene gir virkelig en mye mer komfortabel fiskeopplevelse.

Endelig dom: Bør du bruke en fiskevest?

Selv om det er en viss sannhet i påstanden om at hvis fiskevesten passer vil den fungere. Det er stor forskjell på å ha en fiskevest som så vidt gjør jobben, eller en vest som holder deg organisert og komfortabel i timevis. Hvilken vest du velger for best å passe dine fiskebehov, sørg for å være åpen for å bruke litt mer penger på en kvalitetsvest foran. I fremtiden vil du spare deg selv for tid, penger og forverring, noe som gjør det vel verdt den ekstra investeringen.

Bli med i facebookgruppen vår, få en gratis anmeldelse av fiskeprodukter.

Klikk på denne lenken: https://www.facebook.com/groups/kylebooker/

Eller skann dette:

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items