Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Blogger

Ørret fluefiske: 3 dårlige vaner å bryte

by Kevin Liang 09 Dec 2022

 Som ørretguide liker jeg å tenke at det ikke er noen feil når det kommer til fluefiske. I stedet er det mange læringsmuligheter.

Hver klient jeg jobber med har et mål om å bevise at de tar feil. Jeg prøver å gjøre det ved å ta en annen tilnærming, for eksempel å bruke en taktisk eller regelbasert metode. Det er også viktig å huske at det har vært tider når man har gjort noe som ble ansett for å være feil og likevel klart å fange en fisk.

Dessverre kan vaner også være skadelig for en fiskers sjanser til å fange ørret. I denne artikkelen skal jeg snakke om tre av de verste vanene jeg ser på vannet og hvordan du kan forbedre disse for å fange mer fisk.

1. Ikke la den fiske

En av de vanligste dårlige vanene jeg ser er å ikke la fluefiske. Dette er en svært viktig vane som kan påvirke en fiskers sjanser til å fange ørret.Etter all innsatsen din finner du endelig et basseng eller et løp eller en lomme som du har ventet på, men flua lander ikke slik du hadde planlagt. Du prøver igjen, og lar den fiske.

Dette er ikke for å skremme bassenget ved å reagere og rive bort flua. I stedet er dette for å la flua hvile på et sted der den ikke vil tiltrekke seg oppmerksomheten til fisken. Å lære hvordan du forsiktig plukker fluen av vannet er også en god måte å forbedre denne vanen på.

En av de viktigste faktorene som jeg ser som kan påvirke en fiskers sjanser til å fange ørret er å ikke la fluen fiske. Et av de viktigste trinnene som jeg anbefaler at en fisker tar er å sørge for at han er i kontakt med flua. Dette kan bidra til å minimere mengden line som er på vannet.

En av de viktigste faktorene som jeg anbefaler at en fisker tar er å sørge for at han er i kontakt med flua. Dette kan bidra til å minimere mengden line som er på vannet. Et annet viktig skritt som en fisker bør ta er å praktisere dette. Å gjøre det kan bidra til å forbedre hastigheten på fluefisket hans.

En av de viktigste faktorene som en fisker bør vurdere når det gjelder å fange ørret er å være skånsom mot vannet. Dette kan bidra til å minimere mengden line som er på vannet.

2. Dårlig Fly Line Management

Fienden til slakk er ikke den typen line som brukes for å oppnå riktig drift. I stedet er det typen linje som er sølt fra guidene og skjemaene i strømmen.

 Når det gjelder å fange ørret, er de kjent for å være taktile spisere. Dette betyr at de er i stand til å oppfatte om noe er mat eller ikke. En av de viktigste faktorene som en fisker bør vurdere når det gjelder å fange ørret er å være i kontakt med flua.

En av de vanligste feilene en fisker gjør når det gjelder å etablere kontakt med fisken, er å strippe overflødig snøre når fluen driver mot dem. Denne vanen kan lett bli fanget opp i spenningen ved å jage etter den troféfisken og glemme at snøret også trekker flua på unaturlige måter. Et annet problem med dette er at en fisk vil spise flua hvis fiskeren har for mye slakk i systemet.

En av de enkleste måtene å redusere mengden line som er på vannet er å komme nærmere fisken. Selv om jeg elsker å kaste, er jeg også litt rar når det kommer til fiske. Dette er fordi jeg trener på støping i bakgården. Fra et fiskestandpunkt er denne metoden enkel: prøv å fiske med en line som er 60 fot fra vannet.

Det er mange grunner til at folk har en tendens til å gå for helterollen når de kaster. Jeg har sett mange mennesker som kaster noen skritt nærmere fisken for å øke sjansene for å fange en stor fisk. Det er ikke alltid lett å komme nær fisken, spesielt i forskjellige elver. Eksperimentering er også nødvendig. Etter at du ser en fisk stige i det fjerne, prøv å kaste en line som er noen få skritt nærmere overflaten.

La oss innse det, nøyaktigheten vår forbedres jo nærmere vi er.

3. Mangel på tålmodighet

En annen vane jeg gjerne vil diskutere er mangelen på tålmodighet. I vår fartsfylte verden er det lett å glemme hvor viktig det er å holde et jevnt tempo. Selv om vi kan bevege oss med lysets hastighet, betyr det ikke at vi må opprettholde denne typen tempo i alle aspekter av livene våre.

Tålmodighet er også en av de viktigste vanene som en fisker bør utvikle når det gjelder å fange ørret. En av de beste vanene som en fisker kan begynne å utvikle, er å tilbringe litt tid i elven for å se på vannet. Dette vil tillate ham eller henne å identifisere områdene der fisken spiser og forholdene i vannet.

En av de vanligste feilene en fisker gjør når det gjelder å fange fisk, er mangelen på tålmodighet. Denne vanen kan ofte bli fanget opp i spenningen ved å jage etter den dyrebare fisken. En annen vanlig feil som en fisker gjør, er at han ikke beveger seg riktig på plass.

En av de viktigste vanene som en fisker bør utvikle når det gjelder å fange ørret, er å dekke til vannet han eller hun har tenkt å bevege seg gjennom. Jeg har sett mange mennesker som glemmer å dekke til vannet de planlegger å bevege seg gjennom. Dette kan føre til at mye fisk blir forstyrret underveis. Det er også viktig å huske at vannet kan være utrolig produktivt.

Sette alt sammen

Når du er ute på vannet, sørg for å la fluefisken gjøre jobben, vær tålmodig og administrer snøret på riktig måte. Dette er alle enkle, men effektive vaner som kan bidra til å forbedre produktiviteten til fisket ditt.

Prev Post
Next Post
    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items