Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Blogger

Fire beste ørretfiskerier i regionen

by Kevin Liang 03 Dec 2022

Kylebooker Fluefiske

I tillegg til å være skadelig for miljøet, har demninger også en negativ effekt på de naturlige syklusene til organismene som lever i dem. De fleste av Østens store vannveier er nå fylt med menneskeskapte reservoarer. Dette har ødelagt de innfødte akvatiske økosystemene som en gang var der.

Til tross for den kontroversielle naturen til demninger, gir de fortsatt mange muligheter for fiske. De føderale og statlige byråene som bygde disse strukturene endret med vilje vannforholdene i demningene for å lage limonade av sitroner.

I de fleste tilfeller endres forholdene i vannet for å øke oksygennivået. Dette kan gjøres gjennom tillegg av luftesystemer og utsetting av settefiskoppdrett. Disse forholdene har gjort det mulig for bestandene av ørret å blomstre og vokse.

I motsetning til hva mange tror, ​​er ikke halevann det samme som bekkene som folk vanligvis forbinder med ørretfiske. Disse store elvene er kjent for sine næringsmengder og vannforhold, som støtter en robust befolkning. Godt bakvann gir også rikelig med fôr til fisk.

Noen tailwaters har 20-tommers ørret, mens andre har stor fisk som kan nå 30 tommer. Brunørret er kjent for å dominere de statlige rekordlistene. Disse fiskene har blitt fanget fra ulike fiskerier.

Selv om store elver er kjent for å gi utmerkede fiskemuligheter, kan de også være farlige for fisken. Strømningsmønstrene deres kan endre seg raskt på grunn av mengden vann som slippes ut. Demninger er pålagt å legge ut sine planlagte vannutslipp på nettet, men disse utføres ofte uten forvarsel.

Selv om det vanligvis anbefales å planlegge turen rundt utslipp av vann, er det også viktig å være oppmerksom på vannets forhold. Hvis vannstanden begynner å stige, er det på tide å flytte til bredden.

For de som er klare til å kaste, her er en titt på fire av sørens beste ørretfiske.

Bygging av demninger har blitt en viktig del av moderne sivilisasjon. På grunn av deres rolle i å kontrollere flomkontroll og administrere nasjonens vannveier, har massive føderale prosjekter vært medvirkende til landets industrialisering.

Jackson River i Virginia

Ifølge Doug Lane, grunnleggeren av fiskeguideselskapet, Angler's Lane, kan Jackson River være utfordrende. Men det gir også utmerkede fiskemuligheter.

Bakvannet til Jackson River krysser gjennom Alleghany County og er kjent for å ha noen av de beste villørretene i Virginia. Vannkvaliteten og habitatet langs lengden mellom Covington og Lake Moomaw er noen av faktorene som gjør dette området til et flott fiskemål.

Da Gathright-dammen ble bygget på 1980-tallet, begynte statens avdeling for dyrelivsressurser å fylle elven med regnbue og ørret. Siden 1997 har byrået ikke fylt opp elven.

Det er seks offentlige tilgangspunkter langs elven, som ligger mellom private landområder. Selv om det er mange områder for fiske på lavt vann, utforskes elven best gjennom en båt med lavt dypgående.

Prøvetaking av DWR avslørte et godt antall brunørret fra 16 til 18 tommer, samt mengder av regnbueørret som kan nå 12 tommer. Fluefiskere er kjent for å utøve mye press på elva. For å produsere trofé ørret, må lengden på disse fiskene være 20 tommer eller kortere. En brun må holdes som en del av en daglig grense på fire fisk.

Lane bemerket at det er mange store fisker å fange i elva, og de som vet hva de gjør bør kunne lande en stor fisk. Han anbefaler å gå med lave forventninger og håpe på det beste.

Elven er kjent for å produsere konsekvente luker hele året, for eksempel blåvingede oliven. I april opplever elva en caddis-snøstorm, som kan være vanskelig for tørrfluefiskere å håndtere. I løpet av våren og sommeren opplever elva også et sensommerbitt av hopper, samt steinfluer.

Ifølge Lane er den beste teknikken i løpet av året å bruke små Baetis-nymfer, som vanligvis er forankret med en steinflue i størrelse 8 til 10. Caddis-nymfer, som det grønne monsteret, er også dødelige.

For å unngå inntrenging bør sportsfiskere alltid følge skiltene som er oppsatt på den private eiendommen langs elva. Et søksmål fra 1996 ble utført på grunnlag av et kronestipend utstedt av kong George II, som tillot eiendomseierne å begrense fisket på en to mils del av elven.

Clinch River i Tennessee

I følge Stranahan er den typiske teknikken for lavvannsfiske å bruke små tipper og 9- til 12-fots ledere. Han foreslo også å bruke CDC-mygg og fasanhaler i kombinasjon med små sebramønstre. Når forholdene er riktige, sa han at synkeliner og imiterte fingerregnbuer er ideelle måter å målrette mot kjempefisk.

East Tennessee er kjent for sitt ørretfiske med halevann. Tallrike elver, som South Holston, Hiwassee og Watauga, er kjent for å produsere stor og sterk fisk. Vannet i Clinch River, som ligger nordvest for Knoxville, er ideelt for de som liker å fiske etter stor og selektiv ørret.

Bill Stranahan, en guide basert i Tennessee, sa at elven blir referert til som "Cinch" eller "Grinch." Han bemerket at det kan være utfordrende, men på enkelte dager kan fisket være episk.

Tennessee River mater vannet i "Cinch" gjennom Norris Dam i Anderson County. På grunn av begrenset reproduksjon har bestanden av ørret blitt støttet opp med kraftig bestand. Dette er ikke et typisk fiske, da settefiskfisken som kommer seg gjennom det første angrepet får gunstige forhold for rask vekst. Ifølge Tennessee Wildlife Resources Agency var 40 prosent av regnbueørreten som ble samlet inn i elven innenfor den beskyttede grensen på 14 til 20 tommer.

Elva er kjent for å produsere stor og sterk fisk, som ofte er på bittesmå fluer. Den har også en tydelig og konsistent matforsyning året rundt, som hovedsakelig er myggene. Høyt vann kan gi utmerkede fiskemuligheter for store artikulerte streamere. En av de største ørretene som ble fanget i Tennessee veide over 28 pund.

Vannet i "Cinch" er omtrent 13 miles langt, og det er syv tilgangspunkter som ligger langs elven. Vadeentusiaster kan bruke de lave strømmene til å fiske etter stor og selektiv ørret. Det er også mange alternativer for flyteturer.

Nantahala-elven i North Carolina

Ifølge Ken Kastorff, en guide basert i North Carolina, blir fisket i Nantahala-elven ofte oversett. Han bemerket at elven tilbyr en rekke aktiviteter som er både morsomme og utfordrende. En av disse er en raftingtur som lar deltakerne fiske mens de kjører flåte.

Haleløpet til Nantahala-elven stammer fra Nantahala-sjøen. Den renner over fjellene og inn i juvet på toppen av Nantahala-juvet. Vannet slippes ut med jevne 45 grader, noe som gir ideelle oksygennivåer for fisken. Fisket etter tailwater ørret er omtrent åtte miles langt og ligger i nærheten av byen Fontana Lake.

Bakvannet i elven ligner på en rennende fjellbekk. I løpet av generasjonsfasen renner den gjennom en rasende strøm, og de fleste sportsfiskere strømmer til dette området når vannet er lavt. Det er imidlertid ikke den beste tiden å fiske i dette området. Fisken blir ofte tiltrukket av overflatebassengene hvor store mengder insekter, som blåvingede oliven og mygg, legges. Det krever mye delikat presentasjon for å få en fisk til å spise en liten flue.

Under vannslipp, som skjer i en trang kløft, foretrekker Ken å fiske med de erfarne rytterne av elven. Fisket er unikt, og det anbefales å leie en guide. Elvens ulike seksjoner er kjent for sine moderate til røffe forhold, men de kan fortsatt være morsomme å snu en flåte og gjøre et gårdssalg. Det krever spesialutstyr og taktikk for å treffe fisken i hvert løp.

En av de viktigste faktorene som en erfaren fisker må vurdere når det gjelder å fange fisk i Nantahala-elven, er tidspunktet for hans eller hennes handlinger.

Bakvannet til Nantahala-elven er befolket med en rekke brun- og villørret, samt noen få arter av bekkerøye. Selv om typisk fisk måler rundt 9 til 15 tommer, kan elven produsere store brune og 30-pluss-tommere. I North Carolina, en rekord på 24 pund, ble 10 gram fanget fra et basseng i nærheten av kraftsenteret.

Den eneste ulempen med dette området er tilstedeværelsen av alle padlerne. Siden det med få minutters mellomrom passerer en flotilje av flåter med hjelmer og andre ikke-svømmere, og disse vil ofte spørre hvordan fisket går. Det er viktig å informere om at trafikken ikke påvirker fisket.

Som Kastorff sa det: "Det er bra at båter ikke skremmer disse fiskene, ellers ville de sulte."

En av de mest populære attraksjonene i Nantahala-elven er den vakre vannstrekningen som er oppstrøms for Nantahala-juvet. Den har også en rekke aktiviteter, for eksempel rafting gjennom juvet. Men et aspekt ved elven som ofte blir oversett, er ørretfisket med halevann.

Chattahoochee-elven i Georgia

Selv om staten Georgia har regnbueørret i denne delen av elven, er ørreten hovedattraksjonene. De er kjent for å reprodusere seg naturlig og utgjør en betydelig del av elvens totale befolkning.

River Through Atlanta Guide Service Chris Scalley er en lokal som har logget mange timer på elven. Han er en forkjemper for områdets farvann, og han bidro til å utvikle elven til et hyggelig fiskemål.

I følge Scalley har han vært i stand til å fange vill ørret fra demningen ved byen Buford til øyene ved Island Ford siden han var liten. Han bemerket at områdets ulike grusstenger er kjent for å være gyteplasser for fisken.

I 2005 bestemte staten Georgia seg for å slutte å sette ut ørret for å teste bestandens langsiktige levedyktighet. I følge Scalley ville en god dag med fiske innebære å fange flere ørreter i området 14 til 16 tommer.

Stor ørret kan også finnes i elva. I 2014 ble en fisk på 20 pund og 14 unse fanget i elven. Det har vært fanget flere monsterbrun ørret i området.

Ifølge Scalley blir disse store fiskene vanligvis fanget av individer som er villige til å bruke mye tid på å fiske uten pause. For konsekvent handling bruker han vanligvis en stor svart steinflue med en San Juan Worm som agn. Han fisker også etter ørret ved hjelp av en liten Baetis Nymph.

Ifølge Scalley, da han startet selskapet i 1994, var det mange som ikke trodde at elven kunne være et fiske. De skjønte ikke hvor vakkert det var eller hvor potensiale det var.

US Forest Service har mange rekreasjonsområder langs elven hvor båter kan settes opp. Det er også flere områder hvor vadeentusiaster kan få tilgang til gode stimer. På grunn av områdets begrensede utvikling ved elvebredden og berggrunnsstimer og skogkledde bredder, kan det være vanskelig å glemme at du er i et større storbyområde.

 Avløpet til Chattahoochee-elven, som går gjennom de nordlige forstedene til Atlanta, regnes som et av de beste urbane ørretfiskene i landet. Hooch, som mates året rundt med en kombinasjon av 40- og 50-graders vann, gir elven ideelle forhold for bestanden av ørret.

Prev Post
Next Post
    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items