Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Blogger

Blue Ridge fluefiskeguide

by Kevin Liang 03 Dec 2022

Det varme været og den bitende fisken kaller på deg i Blue Ridge. Denne guiden hjelper deg med å finne de beste fiskeområdene i regionen. Fra flatvannssjøer til fjellbekker har dette området mye fiske å tilby.

Alleghany Highlands, Virginia

Hvis du leter etter en flott fiskeopplevelse, er Alleghany Highlands i Virginia stedet for deg. Denne regionen er kjent for sine vakre fjell, milevis med vannkanten og prisbelønte blåørretbekker. Et av de mest populære områdene for fluefiske er Jackson River. Den er rangert blant de 25 beste i Trout Unlimiteds guide til landets beste ørretbekker.

Et av de mest populære områdene for fluefiske er Jackson River. Jackson River Scenic Trail er en 14 mil lang sti som er perfekt for alle typer aktiviteter. Det er stort sett flatt og har glatt knust grus. Hvis du ønsker å ta en tur på en sykkel, eller til og med en kano eller kajakkpadling, kan Alleghany Outdoors hjelpe deg med å komme deg rundt i området.

Escatawba Farms ligger i hjertet av Jefferson National Forests og Blue Ridge Mountains, og er et flott sted for privat fiske. Det tilbyr en tilbaketrukket ørretfiskeopplevelse på en steinbekk kalt Dunlap Creek. Dette området er omgitt av to mil med inngjerdede beitemarker og fjell.

På Escatawba Farms er det tre fjærmatede dammer som er ideelle for stillevannsentusiaster og nybegynnere. Enten du velger å fiske i bekkene eller dammene, har du mange muligheter til å fange store og små ørreter.

En av Virginias vakreste innsjøer er Lake Moomaw, som har 43 miles med kystlinje. Den er ideell for fiske etter largemouth bass, panfish og abbor. Innsjøen ble dannet gjennom Gathright Dam, og den har flott fiske etter disse artene.

Andre steder å fiske inkluderer Cowpasture River og Douthat Lake ved Douthat State Park. For andre år på rad kåret Blue Ridge Outdoors parken til den beste statsparken i regionen. I løpet av våren og høsten fyller parken innsjøen og bekken med ørret.

Når du er klar til å legge fra deg stanga og hjulene, kan du bestille et opphold i en av regionens vakre hytter ved vannet, en campingplass eller et unikt tilfluktssted på fjellet. Alleghany er et unikt sted å besøke.

Calvert County, Maryland

De vakre strendene i Marylands Calvert County er kjent for sitt fiske. Dette området er omgitt av Patuxent River og Chesapeake Bay, og har mange muligheter til å fiske etter ulike typer fisk.

Kings Landing Park ligger nær elven. Start båten og utforsk elvens bredder etter blåfisk, hvit abbor og spot. Gå til Breezy Point Beach & Campground, Flag Ponds Nature Park eller North Beach Pier for å fange spansk makrell, stripet bass og croaker.

Hvis du planlegger å besøke Chesapeake Bay, kan det være lurt å leie en fiskebåt for å komme til de beste stedene. Det er flere selskaper som tilbyr heldags- eller halvdagsturer, og du kan også kjøpe tak og agn på ulike steder i hele fylket. Hvis du ønsker å ta en pause fra vannet, kan du piknik på en av de mange vakre strendene eller parkene i nærheten.

Slapp av ved vannet når du fisker i Calvert County, Md.

Virginia Department of Wildlife Resources

I tillegg til saltvannsfiske, tilbyr Virginia også en rekke andre fiskemuligheter som vil holde enhver erfaren eller nybegynner fisker underholdt. Hvis du bor i statens sentrale region, vil du kunne få tilgang til saltvannssteder som Chesapeake Bay og dens sideelver. På den annen side, hvis du er i den andre retningen, kan du prøve fiskelykken i fjellet.

Området har rikelig med muligheter for å fange largemouth bass og smallmouth bass, noe som kan gjøre det vanskelig å velge hvor du skal fiske.

VDARs nettside er en flott ressurs for sportsfiskere som ønsker å kjøpe fiskekort og frimerker for fiske i områder som er fylt med ørret. Den har også interaktive kart som viser hvor du kan fiske, samt informasjon om når utsettingen vil finne sted.

Middle og Upper James River kan nås fra Cowpasture og Jackson Rivers i Botetourt County. Det tilbyr ulike omgivelser og muligheter for fiske. Selv om smallmouth bass er den primære viltarten i dette området, kan andre typer fisk som largemouth bass, kanalkatter og flatheads og spotted cats også fanges. Muskellunge er også kjent for å bli funnet i denne regionen.

South River nær Port Republic har mange områder hvor du kan finne largemouth bass, redbreast sunfish, fallfish og rock bass. Det er også mange andre typer fisk som kan tas i dette området, for eksempel grønn solfisk, blågill og kanalkatter. South River er et flott sted å fiske etter ørret i byen Waynesboro.

Whitetop Laurel ligger i Washington County, og har syv mil med vann som er fylt med ørret. I tillegg har den fem mil med spesielle reguleringsvann. Dette området er et flott sted for sportsfiskere som ønsker å delta i Virginia Trout Slam Challenge. Denne begivenheten innebærer å fange en regnbueørret, brunørret og bekkerøye på en dag.

Giles County, Virginia

I Giles County, Virginia, kan fiskeentusiaster velge fra den verdenskjente New River til områdets mindre vannveier. The New River, som renner gjennom fylket, er et flott sted å fiske etter smallmouth bass. Den har 37 miles med ferskvannsfiske. New River Water Trail har 17 private og offentlige tilgangspunkter. Du kan holde deg på vannet hele dagen mens du leter etter muskellunge, bass og mer.

The Little Stony Creek og Big Stony Creek er utmerkede steder å lære å flyfiske etter ørret. Hvis du leter etter et tilgjengelig fiskeområde, er Cherokee Flats et godt valg. Både Tangent Outfitters og New River Outdoor Co. tilbyr guidede turer i denne regionen.

Etter en lang dag kan du nyte noen lokale favoritter på slutten av den, som hush puppies og biff brisket fra Bluegrass BBQ. Du kan også velge fra en roterende meny på Mountain Lake Lodge, samt spesialdrinker fra The Bad Apple. Palisades Restaurant tilbyr pizza og desserter i steinovn.

Nyt vannet og naturen i Giles County når du planlegger din neste fisketur.

Waynesboro, Virginia

Byen Waynesboro er et flott sted å fange ørret i Shenandoah-dalen. Det er en kort kjøretur fra Blue Ridge Parkway og den nærliggende Skyline Drive. Vannet i George Washington National Forest er kjent for å produsere stor fisk på størrelse med trofé. Fluefiskere kan også nyte å fiske South River i sentrum.

Et av de urbane ørretfiskene i Virginia er South River. Denne vannveien har en fang-og-slipp-del som strekker seg fra Wayne Avenue til Second Street-broen. Du kan også finne et put-and-take-område i Ridgeview Park. Mens du er i byen, kan du besøke South River Fly Shop for å få råd og fiskeutstyr.

Foruten fiske, er det mange andre aktiviteter for å holde friluftslivet aktivt i Shenandoah-dalen. Du kan også utforske områdets parker og stier, for eksempel Blue Ridge Parkway. En av de mest populære aktivitetene er en tur til Claudius Crozet-tunnelen.

Etter en dag med fiske, dra inn til byen for å utforske det kulturelle tilbudet i byen Waynesboro. De lokale attraksjonene og restaurantene gjør sitt beste for å holde de besøkende trygge. Det historiske Wayne Theatre, som ble bygget i 1926, er et flott sted å se et live show eller en film. Du kan også utforske byens ulike veggmalerier ved å bruke Traipse-appen.

Du har sikkert allerede fått lyst på mat i byen Waynesboro. Det er mange steder å stille sulten i denne regionen, for eksempel The River Burger Bar, som nylig ble anerkjent i Best of the Blue Ridge-konkurransen. Du kan også utforske regionens bryggerier ved å ta en tur på Shenandoah Beerwerks Trail. Denne stien har over 20 bryggerier som tilbyr et utvalg av levende underholdning og velsmakende mat.

Før du utforsker resten av området, ta turen til Basic City Beer Co. i byen Waynesboro. Du kan også besøke andre lokale bryggerier som Seven Arrows Brewing og Stable Craft Brewing. Det er over 50 bryggerier og destillerier innen 30 miles fra byen. Hvis du leter etter noe litt annerledes, prøv Blue Ridge Bucha i byen Waynesboro.

Byen Waynesboro er et flott sted å nyte en fiskeferie. Det tilbyr en rekke aktiviteter og restauranter som er ideelle for både lokalbefolkningen og besøkende.

Wytheville, Virginia

De som leter etter innfødt ørret kan ta turen til Dry Run Creek, som ligger i nærheten av Jefferson National Forest. Cripple Creek er et flott sted å oppleve ulike typer fiske.

Wytheville, Virginia, tilbyr et bredt utvalg av fiskemuligheter. The New River er et flott sted å starte fiskeeventyret. Denne vannveien er hjemsted for en rekke statlige rekorder for ulike typer fisk, som muskellunge, smallmouth bass og walleye. New River Trail State Park er også et flott sted å utforske. Denne stien har 39 miles med tur- og sykkelstier.

Hvis du leter etter en mer tradisjonell innsjøfiskeopplevelse, ta turen til Rural Retreat Lake. Dette anlegget har 90 hektar med vann som er fylt med ulike typer fisk, som bass, muskellunge og nordlig gjedde. Det er også mange strandlinjeplasser og en konsesjonsstand som selger utstyr og agn.

Mens du er i området, kan du leie en lokal guide for å hjelpe deg med å finne de beste fiskestedene. Appalachian Outdoor Adventures har tilbudt guidede fisketurer for småmunnbass og muskie på New River i over 30 år. Du kan også bestille en fluefisketur med Matt Reilly.

Familiemedlemmer som reiser til Wytheville bør ta en tur til de andre attraksjonene i området. En av disse er Beagle Ridge Herb Farm, hvor de kan få en smak av områdets ulike lukter og smaker. Du kan også besøke Fort Chiswell Animal Park og samhandle med dyrene på en safaribusstur. Hvis du leter etter en middagsopplevelse i mer Broadway-stil, kan du ta turen til Wohlfahrt Haus. Denne restauranten tilbyr et fire-retters måltid og tilbyr levende underholdning.

Byen Wytheville er også et flott sted å feire dagens fangst med en drink og god mat. Gå til 7 Dogs Brew Pub eller Seven Sisters Brewery for en rekke lokale øl og levende musikk.

Før du drar ut på en ny fisketur, hvile deg på en av områdets campingplasser eller hoteller. Disse fasilitetene kan gi deg nødvendig innkvartering og tjenester for å sikre at du får en flott opplevelse. Noen av de mest populære stedene å bo er Hilton Wytheville og Buccleuch Mansion Bed & Breakfast. Disse etablissementene tilbyr en rekke tjenester og overnattingssteder.

Dagsturer og nattfiske i Wytheville, Virginia, kan gi en avslappende og hyggelig opplevelse. Før du drar ut, er det viktig å sjekke de lokale stedene for å sikre at du har et trygt og sunt eventyr.

Prev Post
Next Post
    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items