Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Blogger

Komplett guide til fluefiske med Zebra Midge (enkel å binde)

by Kevin Liang 10 Dec 2022

 

Selv om imitasjoner av Midge ikke er nye for fluefiskeverdenen, regnes de fortsatt for å være noen av de beste i klassen. De kan fiskes i både bevegelige og stille vann.

Selv om mange sportsfiskere prøver å etterligne det originale mønsteret, forblir det generelle mønsteret det samme. Den vanligste typen flue som brukes av sportsfiskere er sebramygg.

Du trenger bare en boks med disse bittesmå fluene for dagen. Ikke la deg lure av størrelsen deres, siden stor fisk ofte spiser små fluer. I motsetning til hva mange tror, ​​trenger du ikke store fluer for å fange stor fisk. Tenk heller på elvens matkilder.

Vi er ikke her for å diskutere fordelene til sebramyggen. I stedet vil vi snakke om hvordan du knytter og fisker dette mønsteret.

HVORFOR ER ZEBRAMIDGEN FLOTT

Mønstrene kjent som sebramygg er kjent for å være utrolig effektive når det gjelder å fange stor fisk. I rødt er dette mønsteret også dødelig.

LITT HISTORIE PÅ ZEBRAMIDGEN

Det dødelige lille mønsteret passer best til alle ørretfluekasser. Flere versjoner av dette mønsteret har blitt knyttet opp gjennom årene, og nyere variasjoner har blitt oppdaget. En enkel trådkropp med en påfugl herl thorax og et vektperlehode er alt som trengs for å få jobben gjort. Rød, svart og grønn er noen av de vanligste fargene som brukes til denne flua.

Mønstrene kjent som sebramygg er kjent for å være utrolig effektive når det gjelder å fange stor fisk. En av hovedgrunnene til at dette mønsteret er så effektivt, er at det finnes i de fleste vannmasser. Dette betyr at de er i stand til å gi konsekvent mat til ørreten.

HVILKEN FISK FANGER EN SEBRAMIDGE?

Den ørretvennlige naturen til sebramyggen gjør den til et utrolig populært valg for sportsfiskere som ønsker å fange stor fisk. I tillegg til ørret kan også andre arter som harr og harr bli påvirket av dette mønsteret. Jeg har brukt denne flua i mine lokale farvann og har fanget flere smågulfisk.

HVORDAN SETTE OPP EN ZEBRA MIDGE

Oppsettet du kan bruke til å fiske dette mønsteret er helt opp til deg. Måten du velger å fiske på kan variere avhengig av vannforholdene i ditt område. De små fluene kan fiskes som dropflue, spiss på nymferigg, eller tørrdropper.

En av de viktigste faktorene du bør vurdere når det gjelder å bruke dette mønsteret er lengden på lederen din. For meg er dette vanligvis en 17'-leder. Jeg har mye suksess med å bruke denne typen leder på en dry dropper og en nymferigg.

Tippet-størrelsen på fisken du har tenkt å målrette mot vil også bli påvirket av typen scud-kroker du skal bruke for å knytte dette mønsteret. Disse typer kroker har et stort tykt øye, og de har en tendens til å skli når du knytter dem.

HVA REPRENTERER ZEBRA MIDGE

Mønstrene kjent som sebramygg dekker puppe- og larvestadiene til insektet. Hvis du planlegger å bruke en glassperle som en krage, vil dette imitere den nye formen til skapningen. Griffith Gnat er en god tørrflue for livssyklusen.

ZEBRA MIDGES FAVORITTSTØRRELSE OG FARGE

Når det kommer til å velge farger og størrelser på fluene du skal bruke for å bruke dette mønsteret, er det veldig enkelt å velge rødt som din favorittfarge. Et annet godt valg ville være olivengrønn. Denne kan brukes som en liten caddis-nymfe.

HVORDAN KNYTTE DU ZEBRA MIDGE

Materialer-

Krok: Størrelse 14 Wet Hook

Perle: 1/8” Cyclops Gold

Tråd: 6/0 Rød eller Svart

Ribb: Fin gulltråd

Alternativer: Bytt opp tråden til svart, mindre størrelser til 16

Oppskrift

1.Slip-on perle

2. Fest kroken i skrustikken og pakk en jevn trådbunn som ender 2/3 nedover krokskaftet.

3.Knyt inn gulltråd.

4. Vikle tråden forover og bakover for å lage en konisk trådkropp.

5. Avslutt med omslag bak perlen.

6. Pakk gulltråden forover i motsatt retning og bind av bak perlen.

7.Pisk finish.

Det lette belegget av Solarez på overflaten av fluen gir mønsteret en kulelignende kropp som lett kan falle gjennom vannet. Dette er et flott alternativ hvis du skal fiske raskere.

ETT SISTE GJØP MED ZEBRAMIDGEN

Spørsmålet du bør stille deg selv er hvor mange du skal ha med deg når det kommer til bruk av ZEBRA MIDGE. Det er et relativt enkelt mønster å knyte og er veldig billig å kjøpe.

ZEBRA Midge er et godt valg når ørreten begynner å bli litt kresen. Dette er et godt valg hvis du leter etter en flue som vil fungere for deg når det blir tøft.

Trange linjer!

Prev Post
Next Post
    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items