Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

VALG AV DEN BESTE STANGEN OG SNELLEN FOR SURFEFISKE

by Kevin Liang 08 Dec 2022 0 Comments

VALG AV DEN BESTE STANGEN OG SNELLEN FOR SURFEFISKE

Å få den beste surfefiskestanga og snellen kan være litt utfordrende på grunn av antallet tilgjengelige alternativer, men ikke la det avskrekke deg. Det er noen få avgjørende faktorer du bør vurdere for å gjøre utvelgelsesprosessen enklere. Disse inkluderer typen fiskeart du vil målrette mot, størrelsen på vektene du skal bruke, og hvor langt du må kaste for å nå brytersonen.

Etter at du har vurdert de ulike faktorene som påvirker surfefiske, kan du ta en informert beslutning om den beste stangen og snellen for dine behov.

BESTE KOMBO FOR BEGYNNERE FOR SURFEFISKE STENG OG SNEL

Nybegynnere bør vurdere å bruke en middels stor tung stang med moderat handling og en saltvannssnelle i størrelsesområdet 4500 til 6600. Denne typen kombinasjon vil tillate dem å målrette mot ulike saltvannsarter som svart tromme, blåfisk, makrell og stripet bass.

SURFISKE STANGELENGDE

En av de viktigste faktorene du bør vurdere når det gjelder å velge riktig surfe fiskestang er lengden. Mens surfe fiskestenger kan være så lange som 14 fot, er lange stenger ikke praktiske for de fleste nybegynnere på grunn av hvordan de kan være vanskelige å bruke og krever mange lange kast. Generelle surfstenger som er mellom 10 og 12 fot er ideelle for de fleste typer fiske.

SURFISKE STENGVEKT

Middels store surfestenger er ideelle for bruk av rigger som Fishfinder Rig og Carolina Rig. Disse to krever at du kaster tunge vekter for å få agnene dine inn i strømmen og inn i brytersonen. De beste hjulene og stengene for surfefiske er laget for å hente og kaste denne typen rigger.

Vektvurderingene for hver sluk og linje du bruker skal skrives ut på stangens emne. Kast aldri en tyngre vekt enn anbefalt på grunn av hvordan stangen din kan sprekke under påkjenningen.

FUNKSJONER FOR SURFEFISKE REL

Når det gjelder å velge en surfefiskesnelle, sørg for at den er helt forseglet og vanntett for å beskytte den mot saltvannsskader. Sørg også for at den har et dragsystem av høy kvalitet for raskt å lande din dyrebare fangst.

Etter at du har lært hvordan du velger den ideelle surfefiskestangen og snellen for dine behov, kan du begynne å bruke den til å lage noen få kast ved å bruke kartet Steder å fiske og båt.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items