Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

Flyutstyr: seks fiskere nødvendigheter

by ZhuangXingWen 30 Oct 2022 0 Comments
Flyutstyr: seks fiskere nødvendigheter

  I mars 2018 "Mars 2018: Exploring the Blue Ridge Bow Fish Stream"

  Hovedfiskesesongen nærmer seg, og vi vil aldri føle oss begeistret igjen! Uansett om du kjøper ny vading på markedet eller du trenger ny emballasje, kan disse essensielle tingene ved flyfiske definitivt hjelpe deg med å utnytte vanntiden fullt ut. Hvis du er ute etter fiske, vennligst sjekk våre åtte favoritt steinbitbyer på Blue Ridge.

  Kylebooker Chest Waders KB007

  Kylebooker Chest Waders KB007 er utstyrt med de kaldeste værforholdene, men den er så behagelig i det kjølige tidlige vårvannet. Det er verdt å merke seg at den vanntette glidelåsen foran og prunter-overkroppen fortsatt lett kan stratifiseres.

  

  SAGEs Spectrum LT Reel er det perfekte supplementet til MOD, og ​​dets tettende karbonmotstandssystem gir lett seighet. One Revolution Drag Nob gir raske, presise motstandsinnstillinger, og gir funksjonene og jevnheten du forventer fra et stort tradisjonelt dra-og-slipp-system, bare mye eller vekt.

  Kylebooker Wading Boots WB001

  Kylebooker vadestøvlene WB001 er spesielt designet for kvinnelige fiskere, og gir utmerket ytelse, holdbarhet og komfort, og pent pakket inn i en stil som ser like bra ut som ytelse. Disse støvlene er vanskelige nok til å tåle mange års misbruk, og bruker gummi Rand og såle for å gi komfortabel beskyttelse for komfortabel beskyttelse. På grunn av de syntetiske materialene med hurtig tørking og rask drenering, tørker de også raskt, og veier bare 2,6 pund. Selv i møte med glatte steiner og sterk strøm kan de bevege seg raskt.

  

  Montauk er en ny kjernefiskeramme med ventilasjonsåpning for å skape en bedre luftstrøm for svettehåndtering. Rammen er så nærme kameraet som mulig, noe som gjør at svetten ikke vil fylles i sporet på rammen, men ruller av gårde. Det er også små hull på tuppen av tinningen, så når svetten ruller tilbake til tinningen, kan den skynde seg ut for å gjøre synet uten tåke.

  Kylebooker Fly Sling Pack SL03

  Dette er en av de vanskeligste og mest attraktive fiskeryggsekkene på markedet i dag. Hold kameraet, fluer, ekstra lag og snacks, vit at de vil være trygge etter en lang dag.

  

  Hvis det er bedre steinbit-spesielle flygestenger på markedet, har jeg ikke funnet det ennå. Sage spesialdesignet MOD og vurderer steinbitfiske, og de fire vektversjonene er det ideelle valget for fiskefiske i sør. Sage hevder at denne moderat action-stangen er deres syv oppstillinger, fordi den er veldig egnet for kortere og strengere kasting, krever utsøkt demonstrasjon og nøyaktig nøyaktighet-søk etter steinbit på den søkte smale azalea-kvelte vannkanalen. Samtidig er vellykkede ferdigheter avgjørende .

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items