Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

Fluefiskebukser

by Kevin Liang 07 Dec 2022 0 Comments

Å ha de riktige fluefiskebuksene kan bidra til å holde deg tørr og komfortabel mens du er ute og fisker. Vadebukser er en viktig del av ethvert fluefiskesett, så her er noen tips som hjelper deg å velge den beste.

FLUEFISKE VADEBUKSE

Før du begynner å fiske, er det viktig at du vurderer vannveien og klimaet der du skal fiske. For eksempel, hvis du planlegger å fiske i Montana etter ørret, må du velge de riktige fluefiskebuksene som holder deg varm og komfortabel mens du er ute.

Hvis du planlegger å fiske fra land, kan det være lurt å eie et par fluefiskebukser. Hvis du skal fiske fra båt, kan det være lurt å velge et par lette fluefiskebukser som har innebygget glidelås. Disse vil holde deg varm og tørr om morgenen og kvelden samtidig som du kan holde bena på i løpet av dagen.

Før du kjøper et par fluefiskebukser, er det viktig at du svarer grundig på disse spørsmålene. Å gjøre det vil hjelpe deg med å finne ut hvilket par som vil være best for deg.

Hvis du planlegger å fiske fra kysten, må du eie et par fluefiske vadebukser. Disse er vanntette og laget av en rekke materialer, noe som gjør dem ideelle for folk som leter etter et mer komfortabelt og allsidig antrekk.

FLUEFISKEBUKSE: MATERIALER

Selv om gummivadebukser er slitesterke og vil holde deg tørr, fjerner de ikke svette fra kroppen når du fisker i varmt vær.

På grunn av sin holdbarhet er neopren et populært valg for vadefuglmaterialer. Hvis du planlegger å fiske i områder med moderate temperaturer, eller hvis du har en lang tur til ditt foretrukne sted, kan et par tynne neopren fluefiskebukser være ideelle.

Når det kommer til å velge et par syntetiske vadematerialer, er de ofte et toppvalg på grunn av hvordan de kan holde deg tørr og komfortabel under ulike forhold. Disse materialene forhindrer også at vann kommer inn i vadebuksene dine.

FLUEFISKEBUKSE: STIL

De tre vanligste stilene til vadebukser er støvelfot, strømpefot og hoftefot. Støvlefotstiler strekker seg vanligvis fra ankelen og opp til brystet, mens hip-waders vanligvis strekker seg til overbenet.

Et par bootfoot vadere er et godt valg hvis du planlegger å bruke et par tunge støvler under de rette forholdene. Disse er lette og lar deg bruke føttene uten å bruke mye støvler.

En hip-wader brukes ofte i grunt og rolig vann, og disse kan komme i begge stiler med eller uten støvler. Før du kjøper et par fluefiskebukser, sørg for at du leser grundig gjennom listen med tips nedenfor.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items