Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Blogger

Øl, feil og storskjerm | F3T går tilbake til Ashville

by ZhuangXingWen 30 Oct 2022

 

Øl, feil og storskjerm | F3T går tilbake til Ashville

  I sin 12. årlige turné vil F3T stoppe i ASHEVILLE i North Carolina i år for å delta i nok et episk fiske, øl og mat. Årets begivenhet vises klokken 14.00 den 31. mars (lørdag), som bringes til deg av Hunter Banks. Etter å ha sett årets trailer klokken 08:00 på ettermiddagen, vil vi aldri bli sjokkert for forestillingen. Vennligst skaff billetter så snart som mulig, for de vil selge lett!

  Kan du ikke nå Ashvilles skjerm? Finn en annen skjerm i ditt område. De vil gå inn i mange byer i sørøst, som Grimville, Blavad, Birmingham og Cartesville.

  Årets F3T har en episk serie, inkludert åtte forskjellige filmer, som bringer deg fra polarsirkelen til den tanzanianske villmarken og hvor som helst mellom de to. Bare se årets trailer, du kan virkelig føle stedet hvor fiske- og fiskegrensen er fremmet i dag, fisk og folk føler. Sjekk STOKE-vekten nedenfor, eller du kan sjekke alle tilhengerne i år.

  Denne turen er alltid en fest. Arrangert av Highland Brewing Company, vil det ha full bruk av fantastiske ølvalg og tre matbiler som gjestene kan nyte.

  Hvis du har en plan eller står opp tidlig den kvelden, trenger du ikke å bekymre deg! Du kan se forestillingen til matinéen klokken 14.00. Samtidig nyter jeg fortsatt den samme filmen, lotteriet, og jeg kan selvfølgelig gå inn i baren. Hva er vel bedre enn å drikke øl om ettermiddagen når han ser på flyfiskefilmer med familien?

  I den første i lignende produkter er "Flying Flying Film"-turneen det 12. året, og 8 filmer vil bli vist i mer enn 175 byer i åtte land. Det var virkelig imponerende. Noe av billettsalget støtter direkte beskyttelsen av vernearbeidet og fiskerelaterte veldedige organisasjoner rundt om i verden. I fjor samlet F3T-arrangementet inn mer enn $500 000. På samme måte er dette virkelig imponerende.

  Dato: 31. mars 2018, lørdag, lørdag

  Sted: Highland bryggerifirma

  Visningstid: Matinee @ 14:00 ($ 10 stemme), hovedshowet @ 8:00 PM ($ 15 stemmer, begrenset til 275 billetter)

  Heldig begivenhet: et lotteri på mer enn 3000 amerikanske dollar - salg av alle lodd vil være til fordel for land O SKY TU

  Mat: 3 foodtrucks på kvelden fra ettermiddag til kveld

  Billetter: Du kan kjøpe billetter her-https://www.hunterbanks.com/fly-fishing-film-TourTickets eller en hvilken som helst HB-posisjon

  Justin Forrest er en friluftsforfatter, en fluefiskemisbruker og medgründer av nord-fortellingen -ASHEVILLE basert på North Carolina.

Prev Post
Next Post
    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items