Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guide

Fiskestreamere

by Kevin Liang 06 Dec 2022 0 Comments

En av de enkleste måtene å lande en stor fisk på en flue er med en streamer. Siden disse er designet for å imitere småfisk, er mange av disse større enn andre typer fluer. I denne artikkelen skal vi snakke om noen av de vanligste typene streamerfluer.

Du kan lande en stor fisk med en fluefiskestang hvis du kan kaste 20 fot. Mens du fisker, kan du også strippe line i vannet for å la fluene dine drive inn og fange fisk. Du kan kaste Woolly Buggers eller andre lignende fluer i vannet og forvente å bli truffet.

En av de mest effektive måtene å forbedre handlingen til en flue på er ved å feste et split-shot til lederen. Dette vil tillate flua å sprette og bevege seg opp og ned som en såret ørekyte. Gamefish vil også jakte på såret agnfisk.

En stor ferskvanns- eller saltvannsfluefiskestreamer krever en større stang enn gjennomsnittet for å kaste. Jo større flue, jo større fisk vil du kunne fange, og jo større stang må du bruke for å bekjempe fisken.

AGN FISK FLUEFISKE STREAMERS

Før du begynner å fiske etter stor fisk med en fluefiskestang, er det viktig å finne ut hvilken type agnfisk den større fisken vil se etter. For eksempel, hvis du planlegger å fiske etter bass i en bekk, trenger du en flue som ligner en kreps. Men hvis fisken hovedsakelig er ute etter sølvfargede ørekyte, bør du bruke en sølvøre.

Selv om fluesnøret kan svømme i vann som beveger seg, vil den ikke svømme i likene til innsjøer og dammer som står stille. For å hente flua må du kaste den og fortsette å kaste den. Jo lenger du klarer å kaste, jo mer fisk vil du kunne fange.

Avhengig av hvilken type fluesnøre du bruker, kan den hente flua på forskjellige dyp. For eksempel, hvis fisken er dyp, må du få flua dypere for å fange dem. Synkeliner er ideelle for denne typen fiske.

FLUELINJEVEKT

Jo tyngre snøret er, jo raskere vil det synke. Hvis du fisker i hurtiggående eller dypt vann, trenger du en type V-line for å nå bunnen. På grunt og saktegående vann trenger du en Type I eller flytende line. På innsjøer er en mellomliggende eller ensartet synkeline fra Scientific Anglers ideell for denne typen fiske.

En fluefisketeknikk kjent som hand-twist retrieve er enkel å bruke i innsjøer eller dammer. Du kan enten kaste flua og la den svinge bak båten eller la den følge etter deg mens du beveger deg.

Streamerfiske ligner på denne teknikken. Du kan kaste flua over strømmen og la den løpe nedstrøms. Når du fisker fra en båt, kan du hente den raskt og enkelt.

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items