Skip to content
MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. SHOP NOW

Customer Service +8617706999360

Free shipping on All Orders. No Minimum Purchase

Guidetjeneste

Treasure Hunter Lodge

by ZhuangXingWen 28 Sep 2021

 

Treasure Hunter Lodge
www.treasurehunterlodge.com

Treasure Hunter Lodge tilbyr ALL-INCLUSIVE fullt guidede dagsfisketurer fra vestkysten av Prince of Wales Island i Sørøst-Alaska. Hjemmebasen vår er i nærheten av Klawock, Alaska, som er en enkel 2,5 timers flytur fra Seattle, Washington med Alaska Airlines.

Fiskemulighetene fra dette stedet er DE BESTE i Alaska på grunn av beliggenheten. Prince of Wales Island bør være øverst på listen når det gjelder fiske i Alaska. Alaska Department of Fish and Game rangerer konsekvent denne destinasjonen høyest i staten i både total fangst og fangstrater for kveite og kongelaks.
Nærheten til det åpne havet gir en jevn tilførsel av fisk, mens øyene, buktene og gangene gir skjermet vann for fiske. Prince of Wales Island er midt i den migrerende laksen.

Det enorme habitatet og agnfisken tiltrekker seg et svimlende antall laks, kveite, steinbit og torsk. Et stort utvalg av fisk fanges jevnlig på våre turer, og hver dag vil du ha muligheten til å fiske etter laks, bunnfisk, Alaskan Spot Prawns og Dungeness Crab.

Våre fisketurer er ganske unike. Vi arrangerer kun små grupper som gjør deg til en del av teamet, ikke en del av mengden. Fiske med 26 år veteran Alaskan fiskeguide Kurt Whitehead og Trina Nation vil få deg til å flire fra øre til øre.

Turene våre er bedre enn resten, og våre fornøyde kunder vil gjerne fortelle deg hvorfor.

På ankomstdagen henter vi deg på Klawock flyplass, sving innom vinmonopolen hvis du ønsker å kjøpe
"voksendrikker", så tar du deg "hjem" til Treasure Hunter Lodge. Vi vil utstede fiskekort og -merker, sørge for middag og sette deg inn på rommet ditt for natten.

I løpet av minutter etter å ha forlatt kaien hver dag vil du befinne deg i en uberørt villmark på ditt livs eventyr: Ørner svever, hvaler danser og sjøløver brøler, alt mot et skogkledd bakteppe av forrevne fjell og en spektakulær kystlinje.

Vi får deg på vannet tidlig om morgenen og fisker deg hardt hele dagen - så mange dager som du bor hos oss! I tillegg til det fantastiske kystlandskapet, kan du se et fantastisk utvalg av dyreliv, inkludert hyppige observasjoner av knølhval, havotter, steller sjøløver, svartbjørn, skallet ørn, lundefugl, lomvi, alk, måker og mange andre fugler.

På slutten av dagen kan du slappe av, forfriske og mimre mens du spiser på fersk fangst av kveite, laks, reker eller krabbe. Resten er profesjonelt filetert, vakuumforseglet, merket og frosset for flyreisen hjem.

Når reisen er fullført, leverer vi deg, fisken og bagasjen din til flyplassen for returflyvningen. Fra begynnelse til slutt yter vi høflig og effektiv service. Fra måltidene dine til lisenser, utstyret ditt til fiskeforedling, Treasure Hunter Lodge tar seg av det hele uten skjulte kostnader eller utgifter. Vi nyter et spesielt forhold til gjestene våre, og mange kommer tilbake år etter år. Når du vurderer å bestille en fisketur, husk at Treasure Hunter Lodge alltid vil strebe etter å gi deg det aller beste fiskeeventyret i Alaska. Vårt mål er at du skal bli en fast del av vår utvidede fiskerfamilie. Gjestereferanser er tilgjengelig på forespørsel.

Dette er en fantastisk reise for livet, og alle våre kunder drar med gode historier, deilig fisk, fantastiske bilder og minner som varer evig!

Ring eller send oss ​​en e-post når som helst, vi elsker å snakke om fiske!

Kurt Whitehead
USCG-kaptein
Master Alaskan Fishing Guide & Outfitter Telefon 907.738.5000
Kurt@TreasureHunterLodge.com

Trina Nation
USCG kaptein og fiskeguide
Lisensiert assistentveiledning
Beachcombing spesialist
Telefon 907.738.5000



Prev Post
Next Post
    Someone recently bought a

    Thanks for subscribing!

    This email has been registered!

    Shop the look

    Choose Options

    470 x 470px

    Recently Viewed

    Edit Option
    Have Questions?
    Back In Stock Notification
    Compare
    Product SKURatingDescription Collection Availability Product Type Other Details
    Terms & Conditions
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items